Broj osoba:
Kućni ljubimci:
Bazen:
Last minute:

Prominens d.o.o

je turistička agencija specijalizirana za privatni smještaj u Hrvatskoj. Temelj našeg poslovanja je kvalitetna turistička ponuda i profesionalna usluga orijentirana prema individualnim željama i potrebama klijenata. Dosadašnje iskustvo, znanje i drugačiji inovativni pristup te stalno uvažavanje želja i potreba naših klijenata doprinijelo je da smo sada jedna od vodećih agencija i portala za smještaj u Hrvatskoj. Prominens web portal djeluje unutar putničke agencije Prominens d.o.o.

Usluge

Naša ponuda predstavlja velik dio turističkog proizvoda u Hrvatskoj, uključujući kvalitetni privatni smještaj od modernih apartmana u Dalmaciji, kuća s bazenom i vila za odmor na Makarskoj rivijeri, krstarenja Jadranom te autentični smještaj karakterističan za Hrvatsku, kao što su dalmatinske kamene kuće i izolirane kuće na otocima. Dodatno nudimo usluge prijevoza, taxi transfere, najam brodova i glisera, organiziranje izleta i uslugu rent-a-cara. Našim gostima smo 24 sata na raspolaganju.

Povijest


Turistička agencija Prominens d.o.o je osnovana 2007. godine. Prominens web stranica se razvila u značajnu turističku stranicu specijaliziranu za kvalitetne turističke proizvode, zbog čega imamo sve više pohvala i preporuka gostiju koji koriste naše usluge. Prominens team sastavljen je od kompetentnih djelatnika koji rado udovoljavaju potrebama i željama naših klijenata.

 

Luksuzne mediteranske vile, kuće za odmor Hrvatska, apartmani s bazenima te apartmani uz more u Dalmaciji samo su dio privatnog smještaja koji će te pronaći u PROMINENS ponudi. 

Mi smo tu da Vam omogućimo pronaći svoje mjesto za odmor baš u Hrvatskoj, a vile s bazenom, kuće za odmor te apartmane možete izabrati  iz  PROMINENS ponude.. 

PROMINENS Vam nudi bogati izbor vila, kuća s bazenom i apartmana u Hrvatskoj i Dalmaciji.

 

Doživite Hrvatsku

 

Vile, kuće i apartmani u Istri i Dalmaciji idealni su za godišnji odmor u intimnoj atmosferi. Otkrijte čari Hrvatske iz jednog od objekata u našoj ponudi u kojemu ćete se osjećati baš kao doma. Aktivnosti i zabava na moru nudi se skoro u svakom priobalnom mjestu. Što se nudi u neposrednoj blizini objekta koji ste odabrali za godišnji odmor, saznajte u opisu pojedine destinacije. Luksuzne vile u Istri i Dalmaciji, kuće i moderni apartmani s bazenima te apartmani uz more prava su riješenja za vrhunski i kvalitetan odmor.

 

Godišnji odmor u vilama, kućama i apartmanima na Jadranu

 

Otkrijte Hrvatsku, destinaciju nadohvat ruke. Vile, kuće i apartmani u Hrvatskoj  

ukusno su namješteni i kompletno opremljeni, prema odabiru pojedinog vlasnika, te je svaki smještajni objekt jedinstven na svoj način. Ugodna mediteranska klima, ljubazni domaćini i čari malih mjesta jamče ugodan boravak na našoj obali.

Web stranice izradio Software Studio