EnglishGermanHrvatski
Villa Sanda
Villa Sanda
(Makarska / Vile)
Ekskluzivni apartman Star
Ekskluzivni apartman Star
(Makarska / Apartmani)
Villa Finestra
Villa Finestra
(Tučepi / Vile)
Vila Casa Bella
Vila Casa Bella
(Podgora / Vile)
Suite Di Vino
Suite Di Vino
(Makarska / Vile)
Luksuzna Villa Prestige
Luksuzna Villa Prestige
(Baška Voda / Vile)

Prominens

Prominens d.o.o

je turistička agencija specijalizirana za smještaj za odmor u Hrvatskoj. Temelj našeg poslovanja je kvalitetna turistička ponuda i profesionalna usluga orijentirana prema individualnim željama i potrebama klijenata. Dosadašnje iskustvo, znanje i drugačiji inovativni pristup te stalno uvažavanje želja i potreba naših klijenata doprinijelo je da smo sada jedna od vodećih agencija i portala za smještaj u Hrvatskoj. Prominens web portal djeluje unutar putničke agencije Prominens d.o.o.

Usluge

Naša ponuda predstavlja velik dio turističkog proizvoda u Hrvatskoj, uključujući kvalitetni privatni smještaj od apartmana do kuća i vila za odmor, hotelski smještaj, krstarenja Jadranom te autentični smještaj karakterističan za Hrvatsku, kao što su kamene kuće i izolirane kuće na otocima. Dodatno nudimo usluge prijevoza, transfere, najam brodova i glisera, organiziranje izleta i uslugu rent-a-cara. Našim gostima smo 24 sata na raspolaganju.

Povijest


Turistička agencija Prominens d.o.o je osnovana 2007. godine. Prominens web stranica se razvila u značajnu turističku stranicu specijaliziranu za kvalitetne turističke proizvode, zbog čega imamo sve više pohvala i preporuka gostiju koji koriste naše usluge. Prominens team sastavljen je od kompetentnih mladih djelatnika, koji su svoje radno iskustvo stjecali u zemljama EU-a.

 

Luksuzne mediteranske vile, kuće za odmor, apartmani sa bazenima te apartmani uz more samo su dio privatnog smještaja koji će te pronaći u PROMINENS ponudi.

 

Mi smo tu da Vam omogućimo da nađete svoje mjesto za odmor baš u Hrvatskoj, a vile sa bazenom, kuće za odmor te apartmane možete izabrati i iz  PROMINENS ponude..

 

PROMINENS Vam nudi bogati izbor vila, kuća i apartmana u Hrvatskoj.

 

Doživite Hrvatsku

 

Vile, kuće i apartmani u Istri i Dalmaciji idealni su za godišnji odmor u intimnoj atmosferi. Otkrijte čari Hrvatske iz jednog od objekata u našoj ponudi u kojemu ćete se osjećati baš kao doma. Aktivnosti i zabava na moru nudi se skoro u svakom priobalnom mjestu. Što se nudi u neposrednoj blizini objekta koji ste odabrali za godišnji odmor, saznajte u opisu pojedine destinacije. Luksuzne vile u Istri i Dalmaciji, kuće i apartmani sa bazenima te apartmani uz more prava su riješenja za vrhunski i kvalitetan odmor.

 

Godišnji odmor u vilama, kućama i apartmanima

 

Otkrijte Hrvatsku, destinaciju nadohvat ruke. Vile, kuće i apartmani u Hrvatskoj 

 

ukusno su namješteni i kompletno opremljeni, prema odabiru pojedinog vlasnika, te je svaki smještajni objekt jedinstven na svoj način. Ugodna mediteranska klima, ljubazni domaćini i čari malih mjesta jamče ugodan boravak na našoj obali.

 

Prominens Holiday rentals Croatia, vacation rentalsProminens Holiday rentals Croatia, vacation rentalsProminens Holiday rentals Croatia, vacation rentals

Prominens.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Prihvaćam!