Loading

Rafting - Croatia-Omiš-Makarska Rivijera

Rafting - Croatia-Omiš-Makarska Rivijera

Rafting Omiš Cetina- Makarska Rivijera - Rafting je super način za aktivan provod na Vašem odmoru. Puno adrenalina i uzbuđenja, a opet tako siguran za sve sudionike. Prekrasna priroda kao i stručno osoblje uputiti će Vas na vašu pustolovinu života. Rafting Hrvatska, Rafting Omiš na Cetini.

Rafting na Cetini traje između 3 i 4 sata, na 10 km dugom dijelu rijeke, od sela Penšići do restorana Radmanove mlinice, ukupnog pada 45 m. Sa sobom je potrebno ponijeti kupaći kostim, tenisice ili sandale koje vam nije žao smočiti (ne preporučuje se da idete bosi), te ručnik i odjeću koju ćete obući nakon raftinga. Na rijeci je dobro imati zaštitu od sunca. Ako želite fotografirati, preporučujemo aparate otporne na vodu. Ne preporučujemo nošenje dragocjenosti (nakit, satovi i slično), a ukoliko nosite naočale pričvrstite ih vrpcom.

Prije samog raftinga svaka posada se upozna sa svojim vodičem, koji vas opskrbi obveznom opremom. Ona uključuje kacigu, sigurnosni prsluk te veslo. Na početnom mirnom dijelu rijeke vodič vas uputi u pravila ponašanja i osnovne tehnike veslanja. Rijeka je na skali od I do VI ocijenjena kao I do III, a dva neprolazna mjesta zaobilaze se pješice.

Očekuju vas umjereni i lagani brzaci, duboka mirna jezera kao stvorena za osvježiti se, bujnom vegetacijom obrasle obale, koje na nekoliko mjesta tvore tunele od isprepletenih grana, impresivne stijene, spilje...

 

Obratite nam se s povjerenjem

Prominens d.o.o. 
Makarska

+385 (0)21 690 329
+385 (0)98 185 9843
info@prominens.hr